[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Komisioni i Pavarur për Media i ka licencuar 84 radio, prej të cilave 60 radio transmetojnë në gjuhën shqipe, 19 radio transmetojnë në gjuhën serbe, 2 radio transmetojnë në gjuhën boshnjake, 2 radio transmetojnë në gjuhen gorane si dhe 2 radio në gjuhen turke.

Komisioni i Pavarur për Media i ka licencuar 19 televizione me frekuencë tokësore, prej të cilave 14 transmetojnë në gjuhën shqipe si dhe 5 transmetojnë në gjuhën serbe.

Komisioni i Pavarur për Media i ka licencuar 34 operatorë të shpërndarjes dhe 119 kanale televizive që transmetojnë përmes operatorëve.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_round_chart type=”doughnut” style=”modern” stroke_width=”2″ stroke_color=”custom” legend_position=”top” values=”%5B%7B%22title%22%3A%22TV%20tok%C3%ABsore%22%2C%22value%22%3A%2219%22%2C%22color%22%3A%22blue%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22Radio%20tok%C3%ABsore%22%2C%22value%22%3A%2284%22%2C%22color%22%3A%22pink%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22OSH%22%2C%22value%22%3A%2234%22%2C%22color%22%3A%22violet%22%2C%22custom_color%22%3A%22%236ab165%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22OSHMA%22%2C%22value%22%3A%22119%22%2C%22color%22%3A%22juicy-pink%22%2C%22custom_color%22%3A%22%23f7f7f7%22%7D%5D”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Numri i mediave të licencuara në KPM me status të OJQ-ve është gjithsejt 12 (11 radio dhe 1 televizion).

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_round_chart type=”doughnut” style=”modern” stroke_width=”2″ stroke_color=”custom” legend_position=”top” values=”%5B%7B%22title%22%3A%22Radio%22%2C%22value%22%3A%22%2011%22%2C%22color%22%3A%22blue%22%7D%2C%7B%22title%22%3A%22TV%22%2C%22value%22%3A%221%22%2C%22color%22%3A%22pink%22%7D%5D”][/vc_column][/vc_row]